ianuarie 25, 2021

Despre anvelope

Anvelope

Dunlop lanseaza cele mai noi pneuri insiprate din curse

Sosește noul Dunlop TT100 GP Radial, o anvelopă cu aspect retro, cu cea mai recentă tehnologie

  • Dunlop lansează TT100 GP Radial pentru piața în creștere a motocicletelor retro
  • Inspirat de prima anvelopă de producție care a realizat un tur de 100 mph la Isle of Man TT acum 50 de ani
  • Prezentat la nivel european la Isle of Man Classic TT

Madrid, 30 iulie 2019.- Dunlop își va prezenta noua anvelopă pentru piețele de motociclete retro și vintage la Classic TT, care începe pe 17 august pe circuitul montan dificil și provocator din Insula Man.

Dunlop TT100 GP Radial este noua anvelopă Dunlop pentru unul dintre segmentele cu cea mai rapidă creștere de pe piața europeană a motocicletelor în ultima vreme. Piața sporturilor retro sportive, care include mașini la fel de diverse precum BMW R NineT, Yamaha XSR și Kawasaki Z900RS, a atras atenția motocicliștilor care doresc să combine cele mai noi performanțe cu un aspect tradițional.

Mulți piloți din acest segment aleg un design modern, cum ar fi Dunlop RoadSmart III pentru călătorii sau SportSmart TT pentru călătoria ocazională pe șină. Cu toate acestea, un număr din ce în ce mai mare de consumatori caută un aspect autentic care să se potrivească cu aspectul vintage al motocicletei lor.

Dunlop TT100GP Radial este inspirat de una dintre cele mai importante anvelope de curse ale companiei. Dunlop este cea mai de succes anvelopă din istoria Isle of Man TT, cu mai multe victorii decât oricare altul

un alt producător de anvelope în ediția din 2019. În urmă cu 50 de ani, a fost un alt an istoric pentru Dunlop, Malcolm Uphill conducându-și Triumph Bonneville oficial pe anvelopele Dunlop K81 către victorie și tur rapid la 160 km / h in medie. Aceasta a fost prima dată când o anvelopă de producție a fost utilizată pe circuitul montan de 60,6 km și Dunlop a revenit la utilizarea K81 ca TT100 pentru a comemora această realizare. TT100 a rămas în producție de atunci, subliniind angajamentul Dunlop de a furniza anvelope proprietarilor de motociclete clasice.

Tehnologie modernă cu un stil familiar

Dunlop TT100GP Radial încorporează aspectul TT100, combinând modelul clasic al benzii de rulare cu tehnologia care poate profita de performanțele la nivel de sportbike ale unei biciclete retro moderne.

Modelul benzii de rulare a avut o renovare minoră pentru a îmbunătăți rigiditatea și a îmbunătăți precizia în viraje, dar marile schimbări se află sub banda de rulare. O structură de carcasă radială care oferă un mare sentiment de încredere.

Anvelopa din față are o construcție actuală care face ca bicicleta să fie mai ușor de condus, ceea ce este important atunci când conduceți prin oraș. Dunlop s-a concentrat pe asigurarea faptului că noua anvelopă oferă răspunsul necesar la viteza urbană.

Anvelopa spate prezintă construcția Dunlop JLB (Jointless Belt). Acest lucru elimină suprapunerile centurii, rezultând o deplasare mai lină și o zonă de contact mai stabilă cu șoseaua. Această tehnologie vine de la cele mai noi

Anvelopele Dunlop hypersport, care sunt ideale, deoarece multe dintre noile motociclete sport retro au aceleași motoare și suspensii ca și echivalentele lor moderne de stil și solicită ca performanța anvelopei să fie la egalitate.

Compusul aduce performanțe moderne aspectului retro al modelului benzii de rulare. Are silice care crește răspunsul la temperaturi mai scăzute, permițând compusului să se scufunde pe suprafața drumului, sporind aderența și încrederea șoferului. Această silice, combinată cu un nou polimer Dunlop, ajută și la îmbunătățirea durabilității anvelopelor.

Luca Davide Andreoni, directorul de marketing al Dunlop Moto Europe, a declarat: „Am introdus unele dintre cele mai noi inovații Dunlop într-unul dintre modelele noastre cele mai iconice ale benzii de rulare. Bikerii, indiferent dacă au o bicicletă clasică care a fost reglată pentru a oferi o nivel modern de performanță sau o nouă bicicletă sport cu tematică retro, Dunlop TT 100 GP Radial le va oferi un aspect autentic cu tehnologia modernă. „

Gama Dunlop TT100 GP include acum două dimensiuni față și patru spate. Acest portofoliu oferă mai mult de 60 de modele diferite de motociclete de la 16 producători diferiți.Despre Dunlop

Dunlop este una dintre cele mai importante mărci din lume de anvelope de înaltă și ultra înaltă performanță, cu un palmares impresionant de succes în motorsport. Dunlop este partener tehnic al mai multor echipe, cum ar fi Suzuki Endurance Race Team, Honda Racing și GMT94 Yamaha în curse de anduranță, Kawasaki și Team HRC în MXGP , și singurul furnizor de anvelope pentru Moto2 și Moto3.