ianuarie 25, 2021

Despre anvelope

Anvelope

Cele mai bune 10 anvelope în raport calitate-preț

Anvelopa este singurul element al mașinii dvs. care este în contact cu șoseaua. Din acest motiv, asigurați/vă că roțile sunt în cele mai bune condiții în orice moment și că sunt fabricate din material de calitate este esențială pentru siguranța ta și a celor care te însoțesc. Ce ar trebui să mai știm este că anvelopele pot fi de mai multe tipuri. Citiți aici un articol al celor de la totcum.com despre diferențele anvelopelor convenționale si radiale.

În rândurile următoare vom vorbi despre cele mai bune 10 anvelope în raport cu calitate / preț , anvelope care pentru prețul la care sunt vândute oferă o calitate remarcabilă.

Dunlop SP StreetResponse 2 

Anvelope calitate / preț

Conform diferitelor teste, Dunlop SP StreetResponse 2 este una dintre cele mai bune anvelope pentru mașinile mici. Anvelopele la care ne referim au dimensiunile 185/60 / R14, iar adevărul este că oferă o distanță de frânare mai bună și au o bandă de rulare care permite evacuarea foarte eficientă a apei. Prețul său este într-adevăr conținut.

Cumpărați această anvelopă de la 56,84 euro.

Bridgestone Turanza T005 

Anvelope calitate / preț

Bridgestone Turanza T005 este ideal pentru autoturisme și SUV-uri mici . Măsurătorile sale sunt 195/65 R15, un cauciuc care are, de asemenea, scoruri excelente de etichetare, cu un scor „A” pentru aderența pe teren umed și un „B” pentru consumul de combustibil. Prețul său, o secțiune importantă pe această listă, este, de asemenea, una dintre atracțiile sale excelente.

Cumpărați acest produs aici de la 47,38 euro.

Michelin Energy Saver +

Anvelope calitate / preț

Din această anvelopă,  Michelin Energy Saver + , puteți găsi prețuri diferite într-o gamă largă. Vestea bună este că am găsit unul dintre cele mai accesibile prețuri din întreaga ofertă. Pentru mai puțin de 70 de euro puteți obține un cauciuc de înaltă calitate, cu măsuri 195/65/15, ideal pentru mașinile cu dimensiuni reduse.

Cumpărați aceste Michelin aici de la 66,90 euro.https://tpc.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

Performanță Goodyear EfficientGrip 

Anvelope calitate / preț

Pentru mașinile compacte sau urbane, Goodyear EfficientGrip Performance oferă, de asemenea, o calitate de luat în considerare. Măsurătorile sale sunt 205/55 / ​​R16, ideale pentru tipul de mașină menționat. Deoarece produsul este bine semnat, acestea sunt unități noi, care nu au fost utilizate și cu o evaluare foarte bună de către utilizatorii care le-au încercat.

Ia acest produs de la 52,89 euro.

Michelin Primacy 3

Anvelope calitate / preț

Michelin Primacy 3 sunt una dintre cele mai interesante modele în gama producătorului de anvelope, datorită raportului lor de bună calitate / preț. Măsurătorile sale sunt 205/55/16 și, potrivit diferiților utilizatori, sunt perfecte pentru utilizarea zilnică.

Cumpărați acest produs aici de la 65,58 euro.

Pirelli Scorpion Green 

Anvelope calitate / preț

Creștem nivelul și ne găsim cu una dintre anvelopele care oferă cea mai înaltă calitate în măsura sa și care, în plus, nu sunt cele mai scumpe. Vorbim despre un cauciuc de marcă de top, care are o aderență excelentă și capacități de frânare remarcabile. În plus, Pirelli Scorpion Verde are un scor bun la testul de zgomot. Măsurile sale? 215/60 / R17.

Cumpărați aceste Pirelli aici de la 69,74 euro.

Vredestein ZO Sportrac5

Anvelope calitate / preț

Este posibil ca Vredestein ZO Sportrac5 să nu fie cel mai bun de pe piață, dar raportul lor calitate / preț este printre cele mai bune. Pentru o cantitate conținută, acestea oferă o calitate corectă, fiind în măsură să ofere condiții bune pe teren umed, un nivel de zgomot acceptabil și o aderență remarcabilă. Măsurătorile sale sunt 215/60 / R17.

Cumpărați acest produs aici de la 97,55 euro.

Continental ContiSportContact 5 

Anvelope calitate / preț

Continental ContiSportContact 5 sunt ideale pentru autoturisme compacte sau de saloane. Măsurătorile sale sunt 225/45 / R17 și prețul său, deși nu este scăzut, nu este ridicat în comparație cu beneficiile sale. Fără îndoială, o opțiune bună dacă vă gândiți să reînnoiți anvelopele mașinii.

Luați acest produs de la 102,50 euro aici .

Pirelli P Zero 

Anvelope calitate / preț

În oferta producătorului am găsit Pirelli P Zero Nero GT la un preț mai limitat, deși acestea pe care vi le aducem, Pirelli P Zero 225/45 / R17, au capacități și mai bune. Aceasta este o anvelopă de calitate superioară, cu aderență excelentă și condiții remarcabile pentru utilizare intensă sau sportivă. 

De la 86,38 euro le puteți cumpăra de aici .

Bridgestone Potenza S001 

Anvelope calitate / preț

După cum probabil ați văzut, ne-am concentrat asupra anvelopelor cu dimensiuni de la 195 la 225, dimensiuni utilizate de majoritatea mașinilor. În ciuda acestui fapt, siguranța este primordială în aceste timpuri, iar lățimea este unul dintre punctele care au crescut în majoritatea modelelor. Aceste măsuri Bridgestone Potenza S001 sunt 245/40 / R17 și sunt perfecte pentru mașinile mai mari. În plus, cu toate acestea, prețul său nu este prea mare.

Luați această anvelopă de la 115,86 euro.

În acest articol, forum-anvelope primește un comision de la partenerii săi afiliați pentru fiecare achiziție pe care o efectuați prin link-urile de produse pe care le-am inclus, lucru care în niciun caz nu reprezintă un cost suplimentar pentru dvs. Cu toate acestea, recomandările noastre sunt întotdeauna independente și obiective.